tiistai 21. elokuuta 2012

Battleship (2012)



Battleship on toimintaelokuva, jossa ihmiskunta saa vihdoin aikaiseksi kontaktin maan ulkopuoliseen elämään. Ensikohtaaminen on aseellinen ja armada taistelualuksia joutuu kohtaamaan muukalaiset Havaijin edustalla. Pääosissa ovat muuan muassa Taylor Kitsch, RihannaLiam Neeson ja Alexander Skarsgård. Näistä kahden viimeisen osa jää lopulta melko pieneksi.

Battleship on kesäelokuva, joka tarjoilee räjähtävää toimintaa. Efekteihin on panostettu ja elokuva on visuaalisesti näyttävä. Juonipuolella ollaan huomattavasti heikommalla ja aukkoja täynnä oleva tarina tuo pöytään lähinnä kliseita ja kornia symboliikkaa. Hektisen menon keskellä sarjaepäonnistuja eli elokuvan päähenkilö saa kontolleen maailman pelastamisen ja rakkaansa isän vakuuttamisen. Näyttelijäsuoritukset ovat vaihtelevia ja henkilöhahmot toissijaisia, mutta eipä tällaiselta kai muuta odotetaankaan. Musiikit ja leikkaus luovat vauhdikasta tunnelmaa hyvällä menestyksellä.

Battleship on aivoton höpöhöpöelokuva, jossa kaikki ylittävät itsensä maailmaa uhkaavan vaaran edessä. Elokuvan parasta ja ainoaa antia on intensiivinen ammuskelu ja räjäyttely, joka viihdyttänee teini-ikäisiä poikia. Muiden kannattaa käyttää aikansa parempien elokuvien parissa.


5 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...