perjantai 20. syyskuuta 2013

This Is the End (2013)






















This Is the End kertoo siitä kun Seth Rogen, Jay Baruchel, Jonah Hill, Danny McBride, Craig Robinson sekä monta muuta julkkista kohtavat maailmanlopun ollessaan juhlimassa James Francon luona. Kaikki esiintyvät elokuvassa omilla nimillään ja esittävät enemmän tai vähemmän itseään. Mukana nähdään myös mm. Emma Watson, Michael Cera, Rihanna, Channing Tatum ja Backstreet Boys.

This Is the End on tyypillinen Seth Rogenin elokuva: tavallaan välitön, mutta oikeastaan niin rehellinen että kaikki muuttuu epämukavaksi. Vaivaannuttavan alun jälkeen homma lähtee täysin käsistä ja hetken on hauska seurata, kuinka julkkiksia lähtee lihoiksi ja heidän oletettua elämäntyyliään parodioidaan. Lopulta ideasta kuitenkin loppuu puhti, hauskuus hiipuu ja meno alkaa muistuttaa todella huonoa teinikauhuelokuvaa, johon on sekoitettu uskonnollisia pohdintoja.

On pakko myöntää, että This Is the End on rohkeasti ideoitu ja tarkoituksellissa mauttomuudessaan onnistunut elokuva. Yhteen taloon sijoittunut tarina ja todella pimeä meno toimivat hetken, mutta lopulta edes näppärä dialogi ja sopivan itseironinen ote eivät pelasta elokuvaa kunnollisen juonen puutteelta. Tämä on niitä elokuvia, jonka voi kokea joko täydellisen nerokkaana tai kasana sitä itseään.


5 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...