maanantai 14. tammikuuta 2013

Dexter (2006) -sarja, 7. tuotantokausi / Season 7






Samannimisestä sarjamurhaajasta kertova Dexter jäi kuudennen kautensa lopussa sarjalle epätyypillisesti jännittävään paikkaan. Oman erikoisen moraalikoodinsa mukaan elävä poliisin veriroisketutkija oli juuri suorittamassa kuolettavaa rituaaliaan kirkossa kun hänen esimiehensä ja siskonsa, Debra, saapui paikalle ja näki kaiken. Seitsemäs kausi jatkaa tästä kohtauksesta ja alkaakin aikamoisella rytinällä.

Vanhojen tuttujen hahmojen rinnalle tuodaan taas joukko uusia ja mielenkiintoisia sivuhenkilöitä luomaan lisää jännitteitä ja odottamattomia käänteitä eikä Dexter (Michael C. Hall) ole enää yksin salaisuutensa kanssa, vaan pystyy nyt puhumaan myös pimeästä puolestaan jollekulle. Debra (Jennifer Carpenter) joutuu samaan aikaan vakavien moraalisten pohdintojen äärelle ja kun Maria (Lauren Vélez) alkaa kaivella vanhoja, alkavat seinät kaatumaan useiden päälle. Joey (Desmond Harrington) löytää uuden ihastuksen pulassa olevasta neidosta ja Angel (David Zayas) pohdiskelee alan vaihdosta. Lisäksi ruudussa nähdään Dexteriä viehättävä nainen, jolla on murhaamisesta kokemusta (Yvonne Strahovski) sekä ryhmä itämafian edustajia (mm. Ray Stevenson ja Jason Gedrick). Tällä kaudella lapset vilahtavat vain lyhyesti kuvassa.

Sopivasti yllätyksiä ja draamaa sisältävä Dexterin 7. tuotantokausi on samaa pettämätöntä laatua kuin edeltäjänsäkin. Tarjolla on enemmän todella häiriintyneitä ihmissuhteita ja vähemmän murhaamista, mutta yhtä kaikki jännitys pysyy yllä aina ennalta-arvaamattomaan loppuun asti. 


9 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...