lauantai 27. lokakuuta 2012

Vamps (2012)


Vamps on romanttinen komedia kahdesta New Yorkissa asuvasta modernista naisvampyyrista. Kertoisin juonesta mielelläni enemmän, mutta elokuvassa ei sellaista ole eikä siinä muutenkaan tapahdu mitään. Elokuvan pääosissa ovat Alicia Silverstone ja Krysten Ritter. Sivuosista löytyy mm. Sigourney Weaver ja Wallace Shawn.

Vamps on yhdistelmä Clueless-elokuvaa ja Sex and the City­-sarjaa. Mukaan on heitetty todella erikoinen käsitys vampyyreistä ja seikkaileepa mukana myös Vlad Seivästäjä ja Van Helsingin jälkeläisiä. Päähenkilöt ovat kanailevia ja itsetuhoisen tyhmiä ituhippejä, joilta puuttuu täysin vampyyreihin yleensä yhdistetty särmä ja seksikkyys. Silverstone tekee samanlaisen tylsän suorituksen kuin aina ja Ritter alittaa itsensä pahasti. Tuttuja näyttelijöitä on elokuvassa ihan omiksi tarpeiksi, mutta heillä vain ei ole mitään näyteltävää. Erikoistehosteita nähdään muutama ja ne saavat katsojan itkemään. Parissa kohdassa tyhmempikin ymmärtää, että tässä piti olla vitsi, mutta ei niille nauraa voi.

Aiheesta olisi voinut saada hauskan, säväyttävän tai koskettavan elokuvan aikaiseksi, mutta tämä räpellys ei käy edes parodiasta. Teinitytöille suunnatulla hömppätyylillä tehty Vamps ei onnistu millään osa-alueella ja on puuduttavaa katsottavaa.


2 / 10


IMDB

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...