torstai 26. heinäkuuta 2012

A Good Old Fashioned Orgy (2011)



A Good Old Fashioned Orgy on komedia, joka kertoo kolmekymppisistä ystävyksistä, jotka päättävät järjestää orgiat juhlistaakseen kesän loppumista. Elokuvan näyttelijäkaarti on täytetty puolitutuilla näyttelijöillä, joista monilla on jo kokemusta tällaisista melko hyvin tuotetuista b-luokan elokuvista.

A Good Old Fashioned Orgyn juoni on juuri niin kliseinen kuin sen odottaisi olevan. Juupas, eipäs, juupas, eipäs, no pannaanko vai ei? Henkilöhahmot ovat toki hyvin kirjoitettuja ja niiden tunteisiin ja ajatuksenjuoksuun on helppo samaistua, mutta valitettavasti kokonaisuus vaikuttaa enemmän draamalta kuin komedialta. A Good Old Fashioned Orgy kuulostaa elokuvalta, joka on täynnä alapäävitsejä ja pornoa, mutta sitä se ei ole. Jos se olisi, niin siinä olisi paljon enemmän seurattavaa.

A Good Old Fashioned Orgy on simulaatio siitä, mitä tällaisessa tilanteessa voisi tapahtua ja naurunpaikkoja se tarjoilee kovin vähän. Krapulaviihteeksi tämä kelpaa paremman puutteessa, mutta ei tätä varsinaisesti suositella voi.


5 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...