perjantai 30. elokuuta 2013

Star Trek Into Darkness (2013)






















Uudestaan alusta aloitetun Star Trek –elokuvasarjan toinen osa Star Trek Into Darkness vie kapteeni Kirkin (Chris Pine) avaruuden vihamielisiin osiin hänen jahdatessaan vaarallista rikollista (Benedict Cumberbatch). Mukana toiminnassa ovat vanhat tutut Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg), Sulu (John Cho) ja Chekov (Anton Yelchin). Ohjaajan tuolilla istui J.J. Abrams.

Kaukana alkuperäisestä tiedenörtteilystä oleva Star Trek Into Darkness marssittaa ruudulle vanhoja hahmoja muistuttavia henkilöitä perinteisen juonittelun ja ison rytinän merkeissä. Tarinaa on maustettu kevyellä huumorilla ja mukaan on koetettu saada myös pari koskettavaa kohtausta. Lopputulos on hyvin lähellä supersankarielokuvia lukuisien vauhdikkaiden hetkien ja kaiken jännityksen keskellä. Kokonaisuus on hienosti tuotettu, mutta samasta syystä tietty persoonallisuus on aavistuksen kateissa.

Star Trek Into Darkness on oikeastaan kesäleffa poikkeuksellisen hyvällä pahiksella varustettuna. Se ei tarjoa mitään kovin erikoista, mutta jos semiaivoton rytinä kiinnostaa, voi aikansa käyttää paljon huonomminkin.


8 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...