keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Project X (2012)



Mistä on eeppiset bileet tehty? Kuumista naisista, uima-altaasta, parista DJ:stä, kaljasta, pilvestä, ilokaasusta, essoista, kääpiöistä, liekinheittimistä, helikoptereista, poliiseista sekä 1500 sekaisesta ja kiimaisesta teinistä kreisibailaamassa. Project X kertoo kolmesta nuoresta, jotka päättävät järjestää loistavat bileet saadakseen mainetta, kunniaa ja paljon naisia. Homma lähtee kuitenkin lapasesta kuin tossu paskasta.

Project X on kuvattu käsivaralta ensimmäisessä persoonassa ja se hakee kotivideoiden tyyliä. En tiedä voiko koko tuotosta edes kutsua elokuvaksi, mutta kyllä tällekin vierivälle katastrofille on yleisönsä. Juonta tässä pätkässä ei ole nimeksikään eikä uusia vitsejä, joten komediasta tämä ei käy, mutta puolialastomat sekoilevat ihmiset ja uteliaisuus siitä, mitä hittoa vielä voi tapahtua pitävät mielenkiinnon yllä.

Tätä elokuvaa ei voi suositella vanhemmille, vanhuksille, takakireille eikä oikeiden elokuvien ystäville, mutta teineille ja ikinuorille tämä tarjoaa kuitenkin ihan viihdyttävän leffahetken, jossa voi joko haaveilla vastaavista bileistä tai muistella omaa villiä nuoruuttaan. Jos sellaista ei ole ollut, kannattaa pysyä kaukana tästä.


6 / 10


IMDB


Arvosteltu elokuva oli extended-versio.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...